HÖH Gençlik Kolları Başkanı İlhan Küçük, güven tazeledi

İlhan Küçük, Cumartesi günü gerçekleşen Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Gençlik Kolları teşkilatının Ulusal Konferansı’nda yeniden Başkan seçildi. 350 delegenin katımıyla gerçekleşen forumun açılışını saat 11.00’de HÖH Gençlik Kolları Razgrad Teşkilatını temsil eden en genç delege Fahredin Mollamehmedov yaptı. HÖH Gençlik Kolları teşkilatının üst düzey forumuna yurt içi ve yurt dışından çok sayıda konuk teşrif ettiler. Hazır bulunan konuklar arasında HÖH Eşbaşkanları Mustafa Karadayı, Ruşen Riza ve Çetin Kazak, HÖH Başkan Yardımcıları Filiz Hüsmenova ve Doç. Dr. Aliosman İmamov, HÖH

SİYASET - 03-04-2016 16:57 260 kez okundu.

HÖH Gençlik Kolları Başkanı İlhan Küçük, güven tazeledi

İlhan Küçük, Cumartesi günü gerçekleşen Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Gençlik Kolları teşkilatının Ulusal Konferansı’nda yeniden Başkan seçildi.

350 delegenin katımıyla gerçekleşen forumun açılışını saat 11.00’de HÖH Gençlik Kolları Razgrad Teşkilatını temsil eden en genç delege Fahredin Mollamehmedov yaptı.

HÖH Gençlik Kolları teşkilatının üst düzey forumuna yurt içi ve yurt dışından çok sayıda konuk teşrif ettiler. Hazır bulunan konuklar arasında HÖH Eşbaşkanları Mustafa Karadayı, Ruşen Riza ve Çetin Kazak, HÖH Başkan Yardımcıları Filiz Hüsmenova ve Doç. Dr. Aliosman İmamov, HÖH Merkez Konseyi Üyesi Ünal Lütfi, milletvekilleri, Avrupa Birliği Parlamentosu üyeleri, belediye başkanları ve başka isimler vardı.

Yurt dışından teşrif eden konuklar arasında Avrupa Liberal Gençlik (LYMEC) Başkanı Vedrana Guiche, LYMEC Genel Sekreteri İgor Caldera, Birleşik Krallık Liberal Gençlik Başkan Yardımcısı Rachel Edwards, Makedonya Liberal Demokrat Parti Uluslararası Sekreteri Monika Zaykova ve Yönetim Kurulu Üyeleri Stefan Spasic ve Kire Gegovski, Özgürlük için Friedrich Naumann Vakfı Güneydoğu Avrupa Bürosu Müdürü Daniel Kadijk ve Bulgaristan ve Makedonya Proje Koordinatörü Petya Dülgerova hazır bulundular.

Geçen döneme ilişkin faaliyet raporunda İlhan Küçük, Avrupa ve dünyada dinamik süreçlerin kontekstinde ülkedeki siyasi durumun kapsamlı analizini yaptı. Başlıca birlik felsefesinin konsepti temeline dayanan HÖH Gençlik Kolları’nın çalışmalarına yüksek not veren Başkan, gençlerin sorunlarını özetledi. İstikrarlı ve birleşik bir gençlik teşkilatı olarak korunmasından ibaret temel ödevinin yerine getirilmesinin temelinde de tam bu konsept yatmaktadır. HÖH Gençlik Kolları’nın canlı ve olgun bir siyasi teşkilat olduğunu vurgulayan Küçük, geçen dönemde yönetim ekibinin yurt içi ve yurt dışında 400’den fazla görüşme gerçekleştirdiğini ve HÖH Gençlik Kolları’na bağlı yeni 32 teşkilat kurulduğunu belirtti. Güven kazanma, kapsüllenme ve üyelerin ortalama yaşının artması sorunları üzerine duran Küçük, onların daha fazla diyalog, demokrasi ve teşkilatın halka açık olmasıyla çözülmesini önerdi.

İlhan Küçük, Bulgaristan’da gençlerin kalmaları için çözümlerden biri olan küçük ve orta ölçekli şirketlerin faaliyetini destekleme politikası üzerine konuştu.

Küçük, özetle şunları söyledi: “Bir gençlik teşkilatı olarak ilerici gelişme motorumuz yavaşlarsa, en büyük teşkilat olmamızdan dolayı sahip olduğumuz özgüven aldatıcı olabilir. İşte bu yüzden motorun deposuna daha yakıt doldurmak zorundayız. Daha iyi hazırlık yapmak ve teşkilatın kolektif ruhuna kulak vermek zorundayız!”.

HÖH Gençlik Kolları teşkilatının Ulusal Konferansı, en üst düzeyde yapılan bir forumdur. Bu forumda teşkilat yönetiminin gelecek dönemine ilişkin en önemli kararlar alınıyor.

Kaynak: Kırcaali Haber

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dr. Ahmed Doğan'ın Halil Rasim'in vefatı nedeniyle taziye mesajı

Dr. Ahmed Doğan'ın Halil Rasim'in vefatı nedeniyle taziye mesajı

11-03-2024 - SİYASET

HÖH Onursal Başkanı Dr. Ahmed Doğan'ın HÖH XI Ulusal Konferansına Gönderdiği Mesajı

HÖH Onursal Başkanı Dr. Ahmed Doğan'ın HÖH XI Ulusal Konferansına Gönderdiği Mesajı

27-02-2024 - SİYASET