SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2016 12:55

DOST, Karadayı’nın ‘vitrin başkanı’ seçilmesinden memnun

Resmi kayıt için mahkemeye başvuruda bulunan DOST Parisi yöneticileri, HÖH’ün başına vitrin başkanı olarak Mustafa Karadayı’nın getirlmesinden son derece memnun.

DOST, Karadayı’nın ‘vitrin başkanı’ seçilmesinden memnun
Resmi kayıt için mahkemeye başvuruda bulunan DOST Parisi yöneticileri, HÖH’ün başına vitrin başkanı olarak Mustafa Karadayı’nın getirlmesinden son derece memnun.   Mustafa Karadayı’nın Ahmet Doğan’a sadık ancak lider vasıflarına sahip olmadığını belirten DOST’çular, Karadayı’nın söz konusu pozisyona atanmasından memnun olduklarını dile getirdi. Doğan’ın, Karadayı’dan önce vitrin başkanlığı teklifini Tuncer Kırcaliyev’e görürdüğü bilinirken, Kırcaliev’in kesinlikle kabul etmediği ve bahane olarak ailevi sebepler öne sürdüğü ifade ediliyor. Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis’in HÖH başına getirilmesi durumda stratejilerinin çok daha farklı olma ihtimali bulunduğunu vurgulayan DOST yöneticileri, Karadayı’nın gelmesiyle olağanüstü adımlara gerek kalmadığını savundu.

HÖH, Onursal Başkanı Ahmed Doğan, son kurultayda parti tüzğüğünde yaptırdığı değişiklikle HÖH'ün tüm kontrolünü resmi olarak eline aldı.  Ajans Bg
AdminAdmin