SİYASET
Giriş Tarihi : 17-10-2019 21:13

Мустафа Карадайъ от Груево

Мустафа Карадайъ от Груево: На тези избори ще дадем мощен знак към София и Брюксел

Мустафа Карадайъ от Груево

Мустафа Карадайъ от Груево: На тези избори ще дадем мощен знак към София и Брюксел

Нашият мощен и силен знак от Груево към София и Брюксел, че няма да позволим на никой да ни противопоставя нито по етнически, нито по религиозен признак. Моделът на заедността и толерантността след 27 октомври ще бъде приложен заедно с Община Момчилград поне в 55 общини, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Груево. 
Лидерът на ДПС благодари на досегашните кметове на Община Момчилград – Сунай Хасан, Акиф Акиф, Ердинч Хайрула и Бирол Кьосеюмер. „Ето това е моделът на заедността в ДПС. Дойде ли време всеки един предава щафетата на другия, а това се случва единствено в ДПС“, каза той. 
„Заставам с гордо вдигната глава пред Вас и Ви обещавам, че заедно ще изградим онези мостове, с които всички да се гордеем. Вярвам с Вашата подкрепа ще превърнем Община Момчилград в по-добро място за живеене“, заяви кандидат-кметът на Момчилград Илкнур Кязим, която живее в село Груево и е била учител в местното школо. 
Зам.-председателят на ПГ на ДПС се обърна към присъстващите с думите: „Благодарим за Вашия подарък към Община Момчилград. ДПС издига достойна личност, която ще работи със сърце и душа за всички момчилградчани, за техните деца“. 
Преди срещата с местните хора Мустафа Карадайъ и Илкнур Кязим, придружени от представителите на ДПС положиха венци пред паметника-чешма за жертвите на т. нар. възродителен процес в Груево
  

Haberin Galerisi : Мустафа Карадайъ от Груево
AdminAdmin